Extended Beauty Copenhagen

Extended Beauty Copenhagen

Negle

Vi har lige nu vores nye pige Amanda under uddannelse hos Wannashine`s negleskole, hun skal derfor bruge en masse modeller de næste par måneder for at træne inden hendes eksamen i gele metoden.

Prisen for at sidde neglemodel vil være 200 kr i hele juli måned

Negleskole & kurser
Ønsker du en uddannelse som professionel negletekniker er Trendnails Negle Skole et fornuftigt valg.

Der ligges vægt på en grundig oplæring i et af Danmarks førende gelemærker, der har et bredt udvalg inden for både neglesculpturering, bio gel, samt gellak og nailart. Vi ruster dig til at kunne udføre professionelle neglebehandlinger på dine kunder, med et stærkt brand, hvor vi gennem hele dit forløb vil følge dig.

Du vil lære om neglens anatomi, neglesygdomme og hvordan du skaber de flotteste og bedst holdbare negle på din kunde. Undervisningen foregår i små hold, og du undervises af en af Danmarks bedste negletekniker.

Vi vil give dig en uddanelse hvor du hurtigt kan komme til at udføre flotte negle, og ruster dig til at arbejde i en brache der er i rivende udvikling. Kurset afvikles af enten Svetlana Chistyakova eller Danielle Nissen.

Svetlana har gennem de senest 10 år levet af at lave negle og har lært mange op i systemet. Svetlana har desuden agenturet på Trendnails Danmark, er underviser på CPH WEST i negleteknokolgi, samt indehaver af Wannashine skønhedsklinikkerne.

Danielle Nissen har i 2014 vundet DM i negle (Novice). Danielle har lavet negle siden 2011 og har brugt Trendnails systemet fra starten, derfor kender hun mærket og dennes brede sortiment. Hun er meget perfektionistisk, kunstnerisk, tålmodig og super god til at lære fra sig.

Lige nu afholder vi forskellige kurser:
4 dages basiskursus i gele negle
2 dages kursus i Bio Soft gele
2 dages Pro kursus ( adgangskrav- gennemført og bestået Basis kursus)

Herunder kan du læse mere om de forskellige negle kurser og se hvilken der passer til dig. Og på forsiden kan du se hvilken datoer der er ledige pladser på, på de enkelte kurser. Velkommen hos Trendnails Danmark, vi glæder os til at se dig.4 gode grunde til at vælge Trendnails
• Persoligt & professionel uddannelse, med max. 5 deltagere pr. hold.
• Produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, d.v.s. god fortjeneste til dig.
• Undervisere med 10 års erfaring i branchen.
• Nail art incl. 3D i alle farver & glitter gele.

For mere info vedr Negleskole kontakt Wannashine.dk (Svetlana el. Danielle)