Lash extensions

Mina

Mina er specialist i vippeextensions og har over 5 års erfaring i alle typer vipper – single, hybrid,  volume og mega volume. Derudover er hun uddannet extensionsist og tilbyder tape og hot fusion metoden. I 2015 blev hun færdigudlært som kosmetolog. Mina har været i beautybranchen i mange år og er perfektionist med øje for detaljer.

INDENFOR VIPPE EXTENSIONS TILBYDES

  • Singlelashes
  • Flatlashes
  • Hydbridlashes
  • Let volume
  • Russian volume 

Vipperne tilpasses altid naturhårerene så de ikke skader, eller belaster. Alle nye sæt tager 2 timer og har en holdbarhed på 3-4 uger, inden de skal opfyldes igen. 

Er du i tvivl om hvilken metode, der vil passe bedst til dig? Så finder du her en lille guide og beskrivelse af de forskellige typer: 

Singlelashes
Singlelashes er et enkelt kunstigt hår, der påføres på hver enkelt naturhår – med denne metode vil du opnå det mest naturlige resultat. 

Flatlashes
Her bruges der en speciel form for vipper, der er trykket flade, hvilket giver et udseende af tykkere vipper uden at gå på kompromis med vægten af vippen. Da vipperne er helt flade er de faktisk lettere end almindelige lashes og føles fjerlette at have på. Giver et lidt mere tydeligt resultat, mere i stil med det mørke mascara look.

Hybridlashes
Hydbridlashes er et mix af singlelashes. Det er til dig, der stadig ønsker det naturligt, men synes at singlelashes er lidt for naturligt. En slags mellemting mellem singlelashes og volume. 

Let volume
Vipperne påføres med en speciel teknik, hvor der benyttes mellem 2-4 ultratynde extensionshår, som danner en lille fane og derefter påsættes på hver enkelt af dine egene vippehår, alt efter hvilket resultat du ønsker og hvor meget dine naturlige vipper kan bære. Dette giver et let, men mere fluffy look. 

Russian volume
Ønsker du et meget fyldigt look, er dette metoden for dig. Når man benytter denne metode, bruger man ultra ultra tynde vipper, så man på den måde kan kreere faner med helt op til 15 vipper. 

ØJENFORM

Hvilke eyedesign skal jeg vælge? Mina vil altid være behjælpelig med at guide dig til det design, der passer til lige præcis din øjenform. Men her er en lille guide: 

Hooded eyes(nedadgående øjne)
Anbefales et “open eye” look, der løfter og åbner dine øjne. 

Runde øjne
“Cateye” anbefales for et mere defineret og elegant look. 

Tunge øjenlåg
“Whispy eye” hvor længderne varieres mere, for at øjenlåget ikke lukkes yderligere. 

VEDLIGEHOLDELSE 

  • Ingen mascara. 
  • Benyt altid oliefri makeupfjerner.
  • Ingen vand, varme eller damp de første 24 timer efter din påsætning. 
  • Børst dine vipper en gang om dagen. 

DE FORSKELLIGE BUK

D kurven
Dette er det mest bukkede look, der giver ægte bambi doll eyes. 

C kurven
Følger dit eget naturhår mest muligt med et lille naturligt buk på spidsen. Er det mest naturlige. Super godt til cateye, hvis man ønsker et lidt skrånet look. 

M kurven
Hvis du elsker eyeliner looket vil du blive kæmpe fan. Det er nemlig bukkets kendetegn. 

VOKS

Alle former for voks af ansigt tilbydes. Voksen der bruges er fra lycon. Med lycon opnås en plejende og fugtende effekt, der kan bruges selv på den mest sensitive hud.