Negle

Sophie

Sophie startede sin neglekarriere tilbage i 2009 og står idag med 14 års erfaring i neglesystemet gele, så hos Sophie vil du få en kvalitetsbehandling af højeste slags.
Sophie går utroligt meget op i perfektionisme og at hendes kunder for de bedste produkter, der er på markedet. Derfor vil du kun finde EU godkendte produkter på hylderne samt certificeringer i disse.

Sophie blev certificeret i CND tilbage i 2018 og i 2022 blev hun uddannet eductor i Light Elegance.

Hun har følgende kurser:

 • Shellac CND. 2018
 • Jennails i Light Elegance 2018
 • Educator i Light Elegance hos Insight Cosmetic group 2022

Udover kurserne har Sophie også tidligere deltaget i DM i negle og skal for fremtiden også deltage på udenlandsplan.

NEGLE

Hvad vil det egentligt sige at få lavet sine negle? Og hvilke produkter bruges der på neglene? Der er mange ting, man skal vide, inden man går til en negleteknikker, og det kan du læse mere om her.

Man kan få lavet sine negle på mange måder, heriblandt manicure, shellac, forstærkninger og forlængelse, som også er det, vi kalder kunstige negle.

Af produkter kan der bruges mange forskellige heriblandt gele, akryl, akrylgele også kaldet polygel og shellac, som er et revolutionerende produkt i negleindustrien.

PRODUKTER

Det aller vigtigeste man skal huske, når man skal have lavet sine negle, er, at man går til en, der er certificeret teknikker, og kun benytter EU godkendte produkter. Der findes desværre mange derude, der ikke har den korrekte viden omkring både forberedelse af naturneglene og de produkter, der påføres, samt hvordan de bruges.

Negleprodukter er nemlig kemi, og derfor er det vigtigt, at det både håndteres korrekt og er godkendt til brug i EU, samt at behandlingerne udføres af en specialist, der har den korrekte viden og erfaring til at udføre neglebehandlinger.
Hvis produkthåndteringen ikke er korrekt, og huden overeksponeres for produkt, kan der udvikles allergi.

Derfor benyttes der kun EU godkendte produkter i salonen. Herunder det meget velkendte brand CND™ og Light Elegance, som er et hemafrit produkt og derved også et allergivenligt produkt.

BEHANDLINGER

 • Manicure
  En manicure er en behandling af ens egne negle, hvor man shaper neglene, trimmer neglebåndene og giver neglene, neglebånd og hænder pleje.

 

 • CND™ SHELLAC®
  CND™ SHELLAC® er verdens mest solgte neglebehandling i saloner verden over. Det er en lakering af neglene med en smuk glans, der holder i 14+ dage. Det unikke ved shellac er, at der ikke behøves at files på naturneglen både ved påførsel og aftagning, hvilket også gør behandlingen meget skånsom.

 

 • Forstærkninger
  En forstærkning er en behandling, hvor naturneglen forstærkes med et gele produkt. Her forberedes neglebåndene og naturneglene med en trimning og mattering, hvorefter der påføres et lag gele, der skal hærdes i LED lys i 60 sekunder. Herefter shapes geleen, og der kan tilføjes en farve eller design, hvis dette ønskes. Denne behandling er til dig som ønsker at give dine naturlige negle lidt ekstra styrke, så de ikke knækker, ideelt til jer der ønsker at jeres naturlige negle kan vokse ud og blive lange.

 

 • Forlængelser
  Forlængelse er som før nævnt det, vi kalder kunstige negle. Her opbygges der en forlængelse på en skabelon af papir, der sættes omkring fingre og negle, og på denne påbygges der så en forlængelse af neglene. Disse typer negle kan laves i alle looks, længder, former og farver.

 

Jeg anbefaler altid opfyldninger efter 3-4 uger. Ved længere end 4 uger vil jeg tage pris for et nyt sæt.