Negle

Alexandra (Alex)

Uddannet negleteknikker og Statsanerkendt kosmetiker.

Alex startede sin neglekarierre for 6 år siden og har siden ikke stoppet med at videreudvikle sig i denne branche. Hun har øje for detaljen og er perfektionist, så hendes behandlinger er altid af høj kvalitet. 

Alex har forskellige kurser i gele systemer fra både Rumænien og Danmark i alt fra skabeloner, hygiejne, russian manicure, CND shellac, BioSculpture Polygel osv.

Alex arbejder kun med højkvalitetsprodukter, der har CE Certificering. Dvs. produkter som er godkendte i EU.

Alex tog kosmetikeruddannelsen hos Next København, hvor hun blev færdiguddannet med bronzemedalje i Hud&Skønheds speciale, så hun kan udføre alle skønhedsbehandlinger både klassiske eller med apparatur.

Manicure

En behandling hvor naturneglen trimmes og formes og neglebåndene klippes og hænderne plejes.

Alle behandlingerne indeholder en manicure, dog kan dette også bestilles som en behandling i sig selv.

BioSculpture

GelPolish/semipermanent lakering – BioSculpture er blevet kendt på markedet som det eneste gele system, der kan opløses, og som er 10 FREE , dvs. fri for 10 skadelige ingredienser. Den er allergivenlig og cruelty-free
En semipermanent lakering med BioSculpture holder i over 14+ dage og opløses uden at skade neglene.
En aftagning skal bookes sammen med en BioSculpture semipermanent lakering, hvis man allerede har fået den første behandling, og det er tid til nye negle 🙂

Forstærkninger

En behandling hvor naturneglen forstærkes med et gele produkt inden påføring af farve/design, hvis dette ønskes.
Der vurderes, hvilket produkt der er egnet til neglene: om det er Rubber Base, Gum Base (som er opløselige) eller om der er brug for Hard Gel – alt efter neglenes tilstand og længde.

Forlængelser

Denne behandling skal du vælge, hvis du vil have længere negle. Neglen forlænges på en skabelon, hvorefter den styrkes i gele. Form og længde files og farve/design tilføjes. Der kan laves alle længder og former, men der rådes indenfor, hvilken form og længde passer bedst til naturneglens form og håndens udseende.

Opfyldning / Refill

Denne behandling skal bookes efter ‘Forstærkning’ eller ‘Forlængelser’ behandlinger, når neglene er vokset ud og skal laves om til måske en ny form eller en ny farve.

7 dages garanti

Der gives syv dages garanti på behandlingerne. Dvs. hvis uheldet er ude, og man knækker en negl indenfor syv dage fra behandlingens dato, vil de repareres uden betaling. Der anbefales opfyldninger efter 3-4 uger.