Permanent makeup

Daniella

Daniella er frisøruddannet, har en basisuddannelse i permanent makeup, en master i hairstrokes og 3D samt en master i microblading, hybridbryn og fashion powder brows siden 2013.

Hos Extended Beauty lever vi op til de lovgivninger, der findes indenfor permanent makeup. Daniella har de lovpligtige certificerede fagkurser og hygiejnekursus.

Klinik Extended Beauty Copenhagen og Daniella som behandler er godkendt til at lave permanet makeup af Sikkerhedsstyrelsen.

Daniella er behandler indenfor områderne hair extensions, permanent makeup og dermatude.

HVAD ER PERMANENT MAKEUP?

Permanent makeup er din garanti for smukke læber, bryn og øjenmakeup – der holder!

Permanent makeup er en procedure, hvor man ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid, og man skal således være indstillet på, at man skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt man ønsker at bevare sin permanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og andre faktorer, som din behandler vil informere dig om.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Din behandler vil forud for behandlingen vurdere, hvilke muligheder du har, lytte til dine ønsker, informere dig om proceduren og få afstemt, om dine ønsker kan realiseres.
Inden behandlingen vil du få påført bedøvelsescreme på det område, der skal behandles. Denne bedøvelse skal sidde på huden i ca. 20-30 min. Herefter vil opmåling og optegning finde sted, og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende. Såfremt der er rettelser, vil disse blive foretaget, og du vil blive bedt om at godkende igen. Behandlingen påbegyndes først, når du har godkendt formen, og du og behandleren er enige om, at det er den rette form til dig.
Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området, og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Hævelsen fortager sig i løbet af 1-2 dage og rødmen ligeså.
Farven bliver dog yderligere markant i dagene efter, dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven, samt at der dannes en sårskorpe. Derfor kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt, og man må væbne sig med tålmodighed og undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt. Farven vil typisk falme 20-60 % afhængig af behandlingsområdet og den teknik, der er benyttet. Din behandler vil give dig et kvalificeret bud på, hvor meget farven forventes at falme i det enkelte tilfælde.

Efter ca. 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af, og farven kan på dette tidspunkt se en smule transparent og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes som regel, at huden er helt ny og derfor en smule lyserød. Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler. Det er vigtigt, at man ikke piller i det, da dette kan resultere i, at man hiver farven med ud, og i værste fald kan man være uheldig at danne arvæv. Den komplette heling af huden er ca. 28-45 dage afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder, og først herefter vil den endelige farve være synlig. Det er samtidig først her, man kan vurdere, hvor man har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet, og hvor der skal fyldes mere farve på. Det er af afgørende betydning, at du som kunde forstår, at en behandling med permanent makeup ALTID er en proces, som kræver minimum 1-2 behandlinger, og det er derfor påkrævet, at du får foretaget en efterfølgende behandling 4-6 uger efter den oprindelige behandling. Som udgangspunkt skal du opfriske dine bryn ca. en gang om året. Se priser længere nede på siden.

SIKKERHED OG RISICI

Du kan være fuldstændig tryg ved, at din behandling altid foregår professionelt og er helt og aldeles hygiejnisk og sikkert.

Det er rigtig vigtigt, at du som kunde har forståelse for de risici og faktorer, som gør sig gældende ved permanent makeup. Heldigvis er det sjældent, at der sker komplikationer, men i nogle enkelte tilfælde oplever man, at huden afstøder mere farve end forventet, dvs. at man i nogle tilfælde skal foretage flere behandlinger end normalt, før det ønskede resultat opnås. I dette tilfælde betaler man for de nødvendige ekstra behandlinger. I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødelse af farven, dvs. at huden ikke vil lagre farven, og videre behandling er derfor ikke mulig. Der ydes her ingen tilbagebetaling for de behandlinger, der er foretaget.

VIGTIG INFORMATION INDEN DIN BEHANDLING

Der er en række vigtige forholdsregler, du skal følge for at sikre, at du responderer bedst muligt på behandlingen.
Tre dage op til behandlingen bør du undgå følgende:
Indtagelse af blodfortyndende medicin
Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.)
Indtagelse af stærke krydderier
Indtagelse af stærk antibiotika
24 timer op til behandlingen bør du undgå følgende:
 • Alkohol
 • Smertestillende (med undtagelse af Panodil)

Vigtig forberedelse før PMU-behandling af læber

Hvis du planlægger at få permanent makeup på læberne og har tendens til herpes (forkølelsessår), er det vigtigt, at du tager følgende skridt:

 • Forebyggende Behandling: Du skal være startet på en forebyggende behandling mod herpes 5 dage før din planlagte behandling. Det er dit eget ansvar at sørge for dette, og vi anbefaler, at du kontakter din læge for at få den nødvendige medicin.
 • Kontakt Klinikken: Hvis du ofte oplever herpesudbrud, er det afgørende, at du kontakter klinikken for en drøftelse, inden du booker din behandling. Dette er for at sikre, at du modtager den bedste vejledning.

Du kan ikke blive behandlet, hvis du har følgende:

 • Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)
 • Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)
 • Lchtiosis (Hudsygdom)
 • Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
 • Tendens til keloid ardannelse
 • Lupus (reumatisk sygdom)

Forbigående kontraindikationer:

 • Gravid og/eller ammende
 • Herpes/forkølelsessår
 • Brug af Roaccutane
 • Brug af Kortokosteroider
 • Betændelsestilstande i kroppen
 • Feber
 • Hormonforstyrrende præparater
 • Anvendelse af Bryn-serum
 • Pollen allergier

Såfremt du møder til behandlingen med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst os inden behandlingen enten via mail eller telefonisk vil du blive opkrævet behandlingens fulde beløb uden undtagelser uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres.

VIGTIG INFORMATION EFTER DIN BEHANDLING

Finansiering med ViaBill

Hos Extended Beauty modtager vi betaling med ViaBill, så du kan købe behandlinger i dag og udskyde din betaling. Med ViaBill kan du også dele betalingen op i mindre rater, helt uden at betale renter og gebyrer.

For at betale din behandling med ViaBill, skal du købe et gavekort på vores webshop, Extended Beauty Shop og medbringe dette til behandlingen. 

Første gang med ViaBill? Du kan nemt ansøge på deres hjemmeside: