Spraytan

…BRUN PÅ ET ØJEBLIK!
100% PARANEBEFRI BENHANDLING.

 

Efter kun én behandling vil du opnå en farve, som havde du været sydpå. Med en spraytan får du en flot sommerglød på et øjeblik.

Tanning væsken påføres manuelt med en professionel spray pistol og efterlader derfor ingen striber eller plamager.
Tanning væsken som bruges er parabenefri, allergivenlig og indeholder en mild behagelig duft. Væsken ”arbejder” med hudens eget farvepigment, så resultatet bliver lige smukt, hvad enten man er lys eller mørk i huden. Alle vil opnå en smuk sommerglød.

Farven holder 5-10 dage afhængig af ens eget pH-værdi, samt hvor god man er til, at pleje sin hud med fugtighedslotion.

Farven vil være konstant de første 2-3 dage, herefter vil farven langsomt aftage i takt med hudens udskiftning af hudceller.

 

Guide – før, under & efter spraytan

 

Sådan gør du

For at få det bedste resultat, kan du peele huden dagen inden. Det kan enten gøres med bodyscrub eller handske. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen – også med håndklædet bagefter. Prøv så vidt muligt, at undgå antiperspirant deodorant på behandlings dagen, samt lotion.
Det flotteste resultat opnås med helt ren og tør hud.

Tanning væsken som du bliver sprayet med, er 100% parabenefri og indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selv brunere. DHA er et sukkerstof, der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og er ganske ufarligt. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad.

 

Praktisk info

Ingen make up (mascara er OK). Sørg for, at huden er ren og tør. Brug ingen creme, olie, deodorant eller parfume. Hvis du har meget tørre områder på kroppen (f.eks. hænder, hæle, albuer og fødder), må du gerne smøre disse steder med creme, som er oliefri, op til 3 timer inden behandlingen. Smør evt. Læbepromade på læberne. Hav elastik og hårnåle med til, at sætte håret op.

Anvend mørkt, løst tøj i 6 timer efter behandlingen for, at skåne din nye farve. I tilfælde af regnvejr/sne, så medbring en paraply.

 

Selve behandlingen

Hele behandlingen tager ca. 15 minutter og du vil kunne mærke væsken på din hud, i en times tid efter.
Behandlingen foregår i en åben kabine og spray tiden er ca. 5 minutter. Herefter skal kroppen tørre i 5 minutter.
Kroppen sprayes over med tanning væske. Væsken bliver airbruset på med professionelt udstyr.

Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørke undertøj på. Den afsmittende farve går dog af i vask.

Tag noget løst, mørkt tøj på bagefter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – dog ikke stramtsiddende tøj. Du vil være flot brun, når du forlader forretningen og husk, at farven skal sidde i 6 timer, før du må og SKAL bade.

 

Efter behandlingen

Virkningen af den rigtige farve (DHA’en) indtræder efter 6 timer, og herefter vaskes den overskydende farve af. Derefter skal du duppe huden tør eller lufttørre, og huden smøres med bodylotion.

Du må ikke lægge makeup på din spraytan før du har badet. Det er også vigtigt, at du undgår regnvejr og aktiviteter, hvor du kommer til at svede, de første 6 timer og indtil du har badet.

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager. Lange, varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

Farven holder minimum 4-6 dage – alt afhængig af ens pH-værdi, samt hvor god man er til, at pleje sin hud med en god fugtighedscreme, efter behandlingen. Farven er konstant de første dage. Herefter vil farven langsomt aftage, i takt med hudens naturlige udskiftning af hudceller.

Mange vil gerne have en flot, solbrun kulør inden brylluppet, en fest eller noget helt tredje, så krop og kjole ikke går i ét. Derfor vil det være en god idé, at man får lavet en spraytan en måneds tid før, så man kan finde den helt rigtige farve i tide.

Tanning væsken der bruges arbejder med hudens farvepigmenter og det er helt individuelt hvor solbrun man bliver, derfor vil en ”prøvetanning” være en god idé, så det kan blive perfekt, hvis man skal være solbrun til en stor dag. For at være på den helt sikre side, så anbefales en tanning 1-2 døgn før selve dagen.

Du vil også kunne købe en række tanning produkter til hjemmebrug, som vil forlænge din nye farve.
Spørg din tanning konsulent om mere information om dette.