EXTENDED BEAUTY

Do it with passion or not at all

EXTENDED BEAUTY

Do it with passion or not at all

EXTENDED BEAUTY

Do it with passion or not at all

EXTENDED BEAUTY

Do it with passion or not at all

EXTENDED BEAUTY

Do it with passion or not at all

EXTENDED BEAUTY

Personlig skønhed – fra inderst til yderst

Velkommen til

Extended Beauty Copenhagen

 

Alle vores behandlinger har fokus på din skønhed!

 

Vi ser, hvem du er, og giver os god tid til at lytte til dine ønsker – så du får det resultat, du drømmer om. Vi tror på, at den smukkeste helhed formes af de fineste detaljer, og vi ved, at grundighed ikke kommer af sig selv. Vi giver plads til de mindste nuancer. Og til den gode oplevelse – fra du træder ind af døren, til du går smukkere ud af den igen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Extended Beauty Copenhagen.

Lise Celina Glæsel

Ganske enkelt det bedste sted, pigerne er super professionelle og søde. Daniella er intet mindre end fantastisk – ingen andre end hende får lov til at røre mine bryn grin emoticon Extended beauty kan varmt anbefales!

Em Kassim

Elsker Extended Beauty, sødeste og dygtigeste piger. Dani laver min bryn og Karina mine vipper. Jaa bare kald mig fast inventar en gang om måneden. Jeg solgt

Helene Balleby

DET BEDSTE STED!!! Daniella har lavet mine bryn og Karina mine vipper! Jeg har endelig fundet et sted, hvor jeg føler mig tryg og i gode hænder.. Et sted hvor de tager sig tid og laver et grundigt stykke arbejde! De er alle perfektionister og lader ikke en gå, før de også selv er tilfredse Jeg er fast kunde og skifter bestemt ikke.

Camilla Hansen

Er kommet fast i to år og det bliver jeg ved med elsker jeres arbejde og håret er det bedste!

Signe Christiansen

Endnu en gang har jeg fået lavet noget fantastisk hår. Smuk salon, og top service. Kan ikke være andet end tilfreds.

Karina Klante

Virkelig lækkert salon! Daniella har lavet et fantastisk arbejde med mine bryn. Man føler sig i trygge hænder ☺ Jeg glæder mig til næste gang!

Rikke Johansen

Fantastik klinik, Daniella er virkelig dygtig, super sød og så serviceminded! Alt i alt, fantastisk oplevelse

HER ER NOGLE AF VORES SKØNNE SAMARBEJDSPARTNERE OG DERES SKØNNE PRODUKTER!