Subtotal: DKK 0.00


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kosmetisk tandblegning

Professionel kosmetisk tandblegning udføres af certificeret, uddannet personale hos Extended Beauty.

 

Hos Extended Beauty udføres kosmetisk tandblegning med produkter fra det tyske firma Smileffect. Vi bruger KUN dette produkt, da det er et gennemtestet originalprodukt af bedste kvalitet. Vores personale er uddannet igennem Smileffect Scandinavia, og er certificeret i at udføre behandlingen.

Effektiv og skånsom behandling
Ved kosmetisk tandblegning hos Extended Beauty bruger vi Smileffects SmileZERO® gel, som er testet og godkendt og overholder bestemmelserne i EU. SmileZERO® gel indeholder 0,1% peroxider, der er det samme virkestof, som bruges til tandblegning hos tandlægerne. Smileffect er verdens første til at tilbyde et alternativ til den traditionelle tandblegning.

Behandlingen kan lysne 2-9 nuancer. Tandblegningen skader hverken emalje eller tandben, den er smertefri og giver ingen isninger efterfølgende.

Man får det bedste resultat, hvis man har fået foretaget tandrensning hos tandlægen inden for de sidste 6 måneder inden tandblegningen, men det er ikke et krav.

Behandlingen foregår i klinikken med tandskinne med SmileZERO® gel, LED-lys og beskyttelsesbriller.

Holdbarhed
Alt afhængigt af dine vaner og din tandhygiejne holder effekten ca. 6-12 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages.

Metode
Metoden, der bruges ved alle slags tandblegning godkendt i EU, går ud på, at man bleger den mørke belægning, der er kommet på tænderne som følge af madvarer, cola, rødvin, kaffe, tobak osv. Det vil sige, at tænderne ikke bliver hvidere end dine tænders egen oprindelige farve.
For at få de kridhvide tænder, der ses i reklamer og Hollywood, kræves stærkere metoder som fx påsætning af porcelænsfacader, da hverken klinikker eller tandlæger kan blege dine tænder uden at skade emaljen, derfor bleger vi kun den mørke belægning. Det er din sikkerhed for en uskadelig tandblegning.

Hvornår bør jeg ikke få lavet en kosmetisk tandblegning?
SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandling afsluttes ved egen tandlæge først.

SmileZERO® gelen kan ikke blege fyldninger og kroner lavet hos tandlægen. Plastik/porcelæn er farvebestemt af tandlægen til at matche din tandfarve. Vi har derfor ikke mulighed for at ændre farven på plastik/porcelæn, men vi kan blege den mørke belægning, der efterfølgende kan være kommet på tænderne.

Er du i tvivl om dine tænder er egnet til blegning, så spørg din tandlæge.

Tid: 45 minutter
Pris: 950,-

Extended Beauty Copenhagen
Smallegade 52B
2000 Frederiksberg

Send gerne en sms, så vender vi tilbage hurtigst muligt
+45 60134557

Her kan du betale med

Title Address Description
Extended Beauty
Smallegade 52B, 2000 Frederiksberg, Denmark

Smallegade 52B
2000 Frederiksberg