Hair Extentions

HAIR EXTENSIONS

Hos Extended Beauty Copenhagen er vi eksperter i extensions. Vi forstår hårets natur og ved, hvordan vi guider dig til det bedste resultat. Uanset hvilken hårtype du har, og uanset om ønsker et længere eller kraftigere hår. Vi arbejder med de bedste teknikker og de fineste produkter på markedet – så du altid er garanteret en smuk, stærk og strålende ny hårpragt.

 

TEKNIKKER

Vi benytter to forskellige extension-teknikker, alt efter din hårtype, frisure og ønsker.

Hotfusion er en anerkendt teknik, hvor helt fine hårtotter (a 1 gram) svejses på dit naturlige hår. Metoden giver en fin fordeling af hårtotterne i hele hovedbunden, og resultatet er et naturligt look med et flot farverspil. Hotfusion egner sig især godt til kort hår. Vi tilpasser mængden af extensions, så vægten harmonerer med dit eget hår og hovedbund. Vi anbefaler, at du får professionel hjælp til aftagningen.

Flettemetoden er en teknik, hvor vi benytter tråd og tynde fletninger på en hårtrense. Teknikken gør det muligt at fordele en fyldig bane af extensions i dit eget hår – hvilket giver et naturligt look uden at belaste store dele af dit hår og hovedbund. Flettemetoden er et godt valg, hvis du har minimum skulderlangt hår og ønsker et meget fyldigt hår. Herudover gør teknikken det muligt at genbruge extenstions og rykke dem længere op på hovedet efter 6-8 uger. Aftagningen er nem og uden gener.

 

KVALITETER

Vi benytter to forskellige hårkvaliteter, begge fra Indien.

Socap er eksklusivt, håndplukket kvalitetshår med en lang holdbarhed (3-6 mdr.) og består af lækre, fine hårstrå. Håret egner sig rigtig godt til et typisk fint skandinavisk hår.

100 % Indisk remy 6A double drawn egner sig godt til en kraftig hårstruktur og giver et fyldigt hår. Håret er af en god kvalitet, men ikke nær så holdbart som Socap.

 

GARANTI

Vi giver en måneds garanti ved køb af plejeprodukter. Garantien inkluderer gratis påsætning af tabte extensions.

 

PLEJE AF EXTENSIONS

Hvis du ønsker at bevare dine extensions over længere tid, er det vigtigt, at du giver håret den korrekte pleje.

  • Undgå at sætte håret op de første døgn, efter du har fået extensions – det belaster hovedbunden
  • Sov ALTID med en fletning eller hestehale – det mindsker risikoen for at håret filtrer
  • Sov ALDRIG med vådt hår
  • Udsæt ALDRIG håret for klorvand eller saltvand
  • Børst, vask og tør altid håret, som anvist af din behandler – det beskytter dit naturlige hår og hovedbund
  • Når du børster håret: Del håret i sektioner, fra midt af nakken, læg de to dele på hver sin skulder, tag en lille inddeling af håret mod nakken, og sæt resten op på hovedet i en klemme, børst det fra spids mod bund, imens du holder om håret og holder hånden på trensen / kreatinet ved bunden
  • Børst altid håret godt igennem, inden du vasker det – brug gode og fugtgivende produkter

    Når du vasker håret: Vask det a to omgange, med en fugtgivende shampoo, masser shampooen blidt ind i hovedbunden, brug en plejende hårkur, og slut af med en nærende conditioner

  • Når du tørrer håret: Tryk vandet ud med et håndklæde (uden at ruske i det), brug en hårolie eller leave-in spray, lad det så vidt muligt lufttørre og undgå at børste det imens det er vådt, brug kun medium varme hvis du bruger hårtørrer, og sæt ikke håret op før det er helt tørt, husk varmebeskyttende spray hvis du bruger glattejern, og brug gode stylingprodukter

Der ydes 30 dages garanti på håret ved samtidig køb af plejeserie.

Der ydes ikke tilbagebetaling på extensions.

100% Indisk remy 6A double drawn

 

 

Priser

 

Hot fusions fylde – 50 gram fra 1195kr
Tape fylde – 50 gram fra 1249kr

 

Hotfusion

50 – 100 gram 1995kr
100 – 150 gram 2895kr
150 – 200 gram 3695kr

 

Tape

50 – 100 gram 2495kr
100 – 150 gram 3295kr
150 – 200 gram 3995kr

Opryk fra 649kr
Udtag fra 649kr

Bemærk alle priser er incl hår og påsætning samt til klipning.

Det kræver en konsultation før booking eller anden form for kontakt før booking.